Generationsskifte i Edlund A/S pr. 1.9.2011

Generationsskifte i Edlund A/S – markedsførende inden for it-løsninger til forsikrings- og pensionsbranchen.

15.06.2011 11:55

Efter at have skabt en af Danmarks førende software-virksomheder sammen med Thomas Edlund Jøhnk, træder Erling Edlund Andersen tilbage som administrerende direktør for Edlund A/S. Tiden er inde til et generationsskifte, og grundlæggerens efterfølger bliver selskabets projektdirektør, Line Find. Hun overtager stillingen den 1. september 2011.

Edlund A/S blev stiftet i 1992. Grundideen har fra starten været at kombinere fagene datalogi og aktuarvidenskab. Edlund A/S leverer blandt andet løsninger til større kunder som ATP, PFA, PenSam, Sampension samt Gartnernes Forsikring.

Edlund A/S leverer totale løsninger til administration af porteføljer inden for forsikring og pension samt unit link, og er markedsførende på sit felt. Virksomheden har hovedkvarter på toppen af Valby Bakke, hvor en campus på 10 charmerende villaer udgør et helt særligt miljø for nogle af Danmarks bedste systemudviklere.

Virksomheden er vokset markant siden grundlæggelsen, og har i dag omkring 170 dygtige medarbejdere.

Line Find er uddannet aktuar fra Københavns Universitet, og kom til Edlund A/S i 1996. I de sidste seks år har hun udfyldt rollen som projektdirektør. Nu bliver hendes opgave at videreføre virksomheden og udvikle en strategi for fortsat vækst. Edlund A/S skal fortsat være de ambitiøse kunders foretrukne valg af systemleverandør.

Da Line Find blev ansat i virksomheden for 15 år siden, var de under 10 ansatte. I de seneste år er virksomheden vokset eksplosivt, og Børsen har flere gange placeret Edlund A/S som en af landets bedste it-virksomheder.

“Jeg glæder mig til, sammen med alle de kompetente medarbejdere i Edlund A/S, at geare virksomheden til at være en større virksomhed med alt, hvad det indebærer. Når jeg tænker på det virksomheden har opnået indtil nu, bliver jeg både stolt og ydmyg over, at Erling vil betro mig denne opgave,” siger Edlunds kommende administrerende direktør, Line Find.

Erling Edlund Andersen fortsætter ”Jeg tror altid det er vanskeligt at give ansvaret fra sig, når man har bygget en virksomhed op fra bunden. Men jeg er helt tryg ved at overlade den daglige ledelse til Line. Hendes hjerte banker, ligesom vores, for vores kunder, medarbejdere og produkter.”

Generationsskiftet giver anledning til ændringer i ledelsen. Erling Edlund Andersen indtræder som formand for selskabets bestyrelse. Den post har hidtil været varetaget af Thomas Edlund Jøhnk, der fortsætter i stillingen som teknisk direktør. André Pasbjerg og Tue Albertsen bliver udnævnt til projektdirektører for hhv. Forsikring og Liv og Pension. Mads Lauridsen bliver ny salgsdirektør.


Edlund A/S Bjerregårds Sidevej 4 DK-2500 Valby T +45 3615 0630