HØR, HVAD MADS SIGER OM AT VÆRE ANSAT I EDLUND 

Da jeg begyndte i Edlund, blev jeg fra første dag tilknyttet et kundeprojekt. Jeg kan huske, jeg syntes, at der var et godt arbejdsmiljø, hvor jeg fik lov til at arbejde sammen med en håndfuld behagelige og dygtige kollegaer.

Mine kollegaer er topklasse. Der er et rigtigt højt vidensniveau med en evig positiv tilgang, hvor der er konsensus om, at vi sammen står stærkest. Samtidig er der en høj grad af ansvarsfølelse hos den enkelte, som gør, at opgaver altid bliver fulgt til dørs. Der er en let og uformel tone i Edlund, der står i kontrast til vores dybt komplekse arbejdsdomæne, men som for mig bare viser, at man sagtens kan arbejde med avancerede opgaver og stadig have det sjovt.

"Mine kollegaer er topklasse. Der er et rigtigt højt vidensniveau med en evig positiv tilgang, hvor der er konsensus om, at vi sammen står stærkest"

Som softwareudvikler har jeg mange kasketter på i Edlund. Jeg skal først og fremmest kunne forstå vores kunders problemer og ønsker, og derefter skal jeg kunne omsætte den viden til kode i vores kodebase. Det er en væsentlig del af mit arbejde at kunne udfordre de krav og ønsker, jeg bliver præsenteret for, og vejlede vores kunder til at træffe de rigtige beslutninger.

Det, der betyder mest for mig i mit arbejde, er den gode dynamik, der ligger i samarbejdet og samværet med mine kollegaer. Både fagligt og socialt. Og så hjælper det også, at jeg får en masse spændende og udfordrende opgaver, så arbejdet aldrig føles kedeligt.

Edlund har en bred palet af forskellige produkter og kundeløsninger, der gør, at man kan løfte og specialisere sig indenfor de forskellige roller. Der er kommet et øget fokus på udvikling både internt i Edlund, men også fra vores kunder. Jeg skal kunne udvikle mig personligt og professionelt, og jeg skal også være med til at udvikle vores kunder. Det er en meget inspirerende karrieresti at følge.

Edlund er en arbejdsplads, der skaber rammerne om et stærkt og professionelt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære og mange sociale arrangementer. Det er noget, jeg personligt vægter højt. 

"Edlund er en arbejdsplads, der skaber rammerne om et stærkt og professionelt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære og mange sociale arrangementer"

Jeg møder i det daglige mange forskellige profiler: Softwareudviklere, aktuarer, testere, kravspecifikatører og projektledere. Det er virkelig interessant at arbejde med folk i forskellige roller og få deres input og syn på de opgaver, vi arbejder med.

Edlund har historisk set aftaget en del personer med min uddannelsesbaggrund. De gode rygter om Edlund som virksomhed har altid floreret i uddannelsesmiljøet. Det gjorde beslutningen nemmere.