Få polsk ekspertise på afstand

Ved at give din virksomhed adgang til vores team i Polen, kan I få løst en bred vifte af opgaver og projekter med stærke resultater, lav risiko og ikke mindst en fordelagtig pris. Et fasttømret team står klar til at hjælpe med både det faglige og det praktiske – vi leverer infrastruktur, kontorer, hardware og naturligvis IT-ressourcer med erfaring fra dansk liv og pension – alt sammen på afstand.

Vores remote team kan bidrage med en lang række fordele, når din virksomhed skal eksekvere på strategiske initiativer. Vores specialiserede polske konsulenter bidrager med solid erfaring inden for alle områder af vores software og den danske liv- og pensionsbranche. De sørger for, at I kommer godt fra start, kommer sikkert videre og har en stabil og fremtidssikret drift. 

Hvorfor nu det?

Polakker er vanvittig dygtige it-specialister. De er på højde med vores danske kollegaer, og uanset hvilken udviklingsopgave, du har på tegnebrættet, så kan vores polske team bidrage. Vi har alle profiler til et selvkørende team; projektledere, scrum masters, arkitekter/designere, udviklere og testere. Det står dig frit for at vælge præcis hvor mange teammedlemmer, du skal bruge og med hvilke erfaringer.

Den faglige viden er i top, og de medarbejdere vi har ansat i Polen har alle god erfaring med at levere professionelle og værdiskabende løsninger til den danske liv- og pensionsbranche. De er med andre ord godt rustede til at løse netop din virksomheds opgaver.

Som kunde har du formentlig udviklet dine egne standarder, og uanset om du er agil eller til vandfaldsmetoden, så sørger vi for at følge netop jeres procedurer og standarder. Det er let for vores remote team, da de allerede har arbejdet sammen i en længere periode, og derfor har gode samarbejdsrelationer, der sikrer at teamet hurtigt og effektivt kan bidrage med værdi og resultater i tråd med dit projekts metoder, mål og milepæle. 

Så ønsker du at optimere din økonomi og få høj kvalitet, brancheerfaring og pålidelighed - på afstand, men alligevel tæt på Danmark? Så står vi klar til at hjælpe.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder inden for liv og pensionsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.