ØG EFFEKTIVITETEN MED EDLUNDS LØSNINGER TIL IND- OG UDBETALINGSPROCESSEN

AUTOMATISERING AF FORRETNINGSPROCESSER

Edlunds moduler er designet til at automatisere jeres nøgleprocesser og skabe sammenhæng i det digitale økosystem.

ØGET FLEKSIBILITET

Edlunds moduler tager udgangspunkt i en branchestandard, men kan tilpasses jeres selskabsspecifikke politikker og forretningsregler. 

HØJ DATAKVALITET

Edlunds moduler leverer fuld sporbarhed i alle processer, opsætning af datavask af indbetalinger og ekstra kontrol af manuelle udbetalinger.

CONTRIBUTION HUB

Contribution Hub er Edlunds moduler til samlet håndtering af indbetalingsprocessen. Contribution Hub består af de fire moduler PAYMENTS, EXTENDED, VALIDATION og UPDATE og er designet til at understøtte og udbygge hele det digitale økosystem, der indrammer indbetalings- og informationsprocessen. 


DISBURSEMENT

Edlunds modul til håndtering af udbetalinger, DISBURSEMENT, sikrer korrekt og datasikret udbetaling fra en kundes police til kundens bankkonto. I processen sørger modulet for udveksling af filer, kvittering for filer samt afstemning af udbetalte beløb. Udbetaling til jeres kunder sker efter beregning af lovpligtige skatter og afgifter, og de lovpligtige skatter og afgifter indberettes og afregnes til skat. Hvis I skal overføre pensionsmidler til andre pensionsselskaber, sker det via integration til F&P’s EDI-løsning. I kan opsætte godkendelse og kontrol af udbetalinger for at opfylde jeres sikkerhedsregler, og der dannes automatisk udtræk af posteringer, som kan indlæses i jeres bogføringssystem.
 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder inden for INDBETALINGER OG UDBETALINGER? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.