EFFEKTIV SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF JERES POLICEBEHOLDNING 

MERE AUTOMATISERING

Edlunds moduler til policeadministration understøtter straight-through processing-princippet og kan fuldautomatisere jeres arbejdsprocesser. 

 

 

HØJ SKALERBARHED

Med Edlunds moduler til policeadministration er der ingen grænse for, hvor stor en policebestand I kan håndtere.  

 

FREMTIDSSIKRET FORRETNINGSUDVIKLING

Edlunds moduler til policeadministration understøtter alle gængse pensionsprodukter i Danmark, og nye kan tilføjes efter behov. 

LIFELINK

Edlunds modul LIFELINK leverer markedets stærkeste beregningskerne til effektiv håndtering af jeres policebeholdning. Løsningen understøtter de mest udbredte pensionsprodukter i Danmark, herunder markedsrente, gennemsnitsrente, livscyklusprodukter og unitlinkprodukter. Modulet er fuldt skalerbart, så der er ikke nogen øvre grænse for størrelsen af jeres policebestand. Derudover er policeadministrationsmodulet designet med maksimal automatisering af arbejdsprocesser for øje og spiller sammen med modulerne til indbetalinger og udbetalinger. LIFELINK lever op til gældende lovgivning på området og understøtter jeres forskelligartede rapporteringsbehov.  

AGREEMENTS

Edlunds modul AGREEMENTS sikrer effektiv og fleksibel administration af pensionsaftaler til firmapension, privat og arbejdsmarkedspension. Aftalestrukturen har en logisk opbygning, der gør det muligt at opsætte pensionskoncepter, der tilbyder en overordnet produkt- og prisramme med tilhørende aftale. Det indbyggede overenskomstregister og tilmeldingsregister gør det nemt og effektivt af tilføje nye firmaaftaler til modulet. 


HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder inden for POLICEADMINISTRATION? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.