VORES SERVICES

Vi leverer forretningsunderstøttende serviceydelser, der sikrer en stabil og omkostningseffektiv drift af Edlunds løsninger. 

VORES RÅDGIVNING STYRKER JERES FORRETNINGSMODEL

Vi tilbyder veldefinerede services og konsulenter med dyb erfaring fra både liv- og pensionsbranchen samt alle områder af Edlunds løsningsunivers. Vi kan bidrage med skalerbare løsninger, der gør det muligt for jer at eksekvere på jeres strategiske beslutninger. Vi sørger for, at I kommer godt fra start, sikkert videre og opnår en stabil, fremtidssikret drift. Sammen sikrer vi, at I hurtigere når jeres mål med lavere risiko og stærkere resultater. 

CONSULTING

VORES STÆRKE TEAM ER KLAR TIL AT HJÆLPE JER

Edlunds konsulentteam har dyb erfaring og et bredt spektrum af kompetencer inden for dansk liv og pension samt Edlunds løsninger. Vi kan bl.a. hjælpe med forretningsanalyse, kravsspecifikation, design, udvikling og test, migrering og træning af nye brugere.
 

VALUE ADD SERVICES

OPTIMERING AF JERES FORRETNING

For at skabe værdi for jeres virksomhed tilbyder Edlund konkrete services, som hjælper jer med at optimere forretningen og frigøre ressourcer til udvikling. Vores Value Add Services bygger på Edlunds store brancheerfaring og skal sikre, at synergier bliver udnyttet maksimalt på tværs af jeres virksomhed. 
 

REMOTE TEAM

KOMPETENTE RESSOURCER TIL ATTRAKTIVE PRISER

Edlund har opbygget et fuldt kompetencecenter i Polen, hvis medarbejdere i dag er specialister i dansk liv og pension og Edlunds løsninger. Vores nearshore-ressourcer giver jer nem adgang til et skalerbart, omkostningseffektivt drifts- og udviklingssetup.

IMPLEMENTATION 

STANDARDIMPLEMENTERING AF EDLUNDS LØSNINGER

Vores team anvender en efterprøvet metode til implementering af Edlunds løsninger, så I får mest ud af vores moduler, værktøjer og erfaring. Edlunds implementeringsmetode bygger på agile principper med hyppige leverancer og minimering af projektrisici. 
 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder inden for liv og pensionsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.