Vi tror på, at det er værd at specialisere sig, da vi selvfølgelig ikke alle kan være bedst til det hele. Og vi ved også godt, at faglig ekspertviden ikke altid er det eneste, der er relevant, hvis vi skal kunne hjælpe jer bedst muligt. Nogle gange er det lige så vigtigt at kunne samarbejde. I Edlund er vores konsulenter dygtige på hver sin måde. Ved at tale sammen om jeres behov, kan vi finde de konsulenter, der er det helt rigtige match til jeres opgave. Vores gruppe af konsulenter består både af arkitekter, analytikere, udviklere, scrum mastere, testere og facilitatorer.

       Områder, hvor udviklernes services gør en forskel for jer: 

  • Hurtiglærende - Det er ikke nødvendigvis sikkert, at vi kender jeres løsning i forvejen, men vi vil kunne sætte os ind i nyt stof hurtigt.
  • God formidlingsevne - Nogle gange er det ikke nok at kunne forstå alt det komplekse - det skal også kunne kommunikeres videre til andre.
  • Villighed til samarbejde og kompromiser -  Det er sjældent smart at arbejde helt alene. Og ingen har ret hele tiden. Samarbejde giver et bedre resultat og endda også gladere medarbejdere.
  • Forståelse - En udvikler og en forretningsspecialist snakker ikke nødvendigvis samme sprog, selvom de begge arbejde mod samme mål. Oversættelsen klarer vi.
  • Stærk analytisk tankegang - Et problem kan angribes på mange måder. Men strukturerer man det og nedbryder det på en logisk måde, er det ofte lettere at finde den gode løsning.
  • Bevidsthed om egen viden - At udgive sig for at vide noget, som man alligevel ikke gør, hjælper ingen. Når der er noget, vi ikke ved, kender vi til gengæld ofte en anden kollega i Edlund, der ved det. Og vi er ikke bange for at spørge.
  • Høj faglighed - Der er styr på matematikken og forståelsen for forretningen bag pensionsbranchen.

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.