Actulus søger udvikler

til cloud-baserede løsninger indenfor solvens- og risikoberegninger

Synes du, at det lyder spændende at arbejde med implementering af matematiske modeller på en teknologisk moderne cloud-platform? Og har du en naturvidenskabelig baggrund med nogle års erfaring som softwareudvikler i bagagen? Så læs videre …

Om jobbet

Vi søger en dygtig softwareudvikler til udvikling af Actulus, Edlunds løsning til solvens- og risikostyring. Actulus er en state-of-the-art beregningsplatform for liv- og pensionsprodukter. Vi har et tæt forskningssamarbejde med Københavns Universitet og IT-Universitetet om produktet. 

Som en del af Actulus-teamet får du mulighed for at kombinere din kvantitative baggrund med din erfaring som softwareudvikler. Du kommer til at arbejde med hele softwarestakken fra den web-baserede brugergrænseflade over webservices og beregningsinfrastruktur til implementering af solvens- og risikomodeller.

Som udvikler i Actulus kommer du ligeledes til at bidrage til hele udviklingsprocessen, fra analyse over udvikling til test og dokumentation.

Der er lige nu i alt 7 personer i Actulus-gruppen, som består af en blanding af både aktuarer, dataloger og fysikere. Heraf har lidt over halvdelen en Ph.d.

Fagligt

For at passe til stillingen, forventer vi at du:

 • har en cand.scient. eller ph.d. inden for datalogi, naturvidenskab eller matematik.
 • har mindst 3-4 års erfaring som softwareudvikler
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Du må også gerne have erfaring med:

 • udvikling af kvantitativ software
 • .NET platformen, cloud-computing eller webudvikling.

Teamplayer med engagement og evne til at samarbejde

Dig som person:

 • har arbejdet med systemer/kodebaser af en vis størrelse - gerne hvor størrelsen alene kan give anledning til kompleksitet, og hvor begreber som versionsstyring, faste udviklingscykler, strukturerede code-reviews og unittest er en del af hverdagen
 • tager ansvar og sætter en ære i altid at levere kvalitet til tiden
 • teamplayer med gode samarbejdsevner
 • motiveres af højt fagligt niveau og komplekse opgaver
 • uhøjtidelig, åben og engageret
 • vedholdende og resultatorienteret
 • kvalitetsbevidst

Du bliver værdsat

Edlund A/S leverer totale løsninger til administration af porteføljer inden for liv & pension og forsikring. Vi er i dag markedsledende på levering af løsninger til administration af Liv og Pension i Danmark.

Edlund er en spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et uformelt miljø med særlig vægt på høj faglighed og sparring fra dybt engagerede og dygtige kolleger. Som medarbejder bliver du værdsat, og arbejdsmiljøet er prioriteret højt. For at skabe gode resultater skal vi også have det godt sammen socialt. Vi stiller store krav til dine personlige og faglige kompetencer, men tilbyder samtidig spændende udfordringer i en uformel og ubureaukratisk organisation, hvor vi vægter, at arbejdspladsen er et godt sted at være. Selvom tingene til tider går lidt stærkt, har vi det stadig sjovt. Samtidig tror vi på, at der skal være balance mellem privat- og arbejdsliv. Af samme årsag har vi fuld flekstid og tilstræber en 35-timers arbejdsuge i gennemsnit. Derudover tilbyder vi en god løn, overskudsdeling, sundhedsforsikring og pension.

Vil du vide mere?

Har du uddybende spørgsmål, så kontakt Head of Development Mikkel Bollinger på +45 36 15 09 16.

Ansøgning på dansk sendes til ansogning@edlund.dk.

Ansøgningsfrist: 20. august 2017. Vi vil løbende indkalde kvalificerede ansøgere til samtale.