Forretningsanalytiker, som vil præge fremtidens pensionssystemer

Vil du være med til at skabe fremtidens branchespecifikke løsning til forsikringsselskaber?

Som vores nye forretningsanalytiker får du et tæt samarbejde med andre højtuddannede specialistkolleger. Vores høje faglige niveau gennemsyrer hele organisationen – og dermed også dit arbejde. Vi arbejder med de nyeste teknologier, og du er med til at forudse markedet, så vi sammen skaber fremtidens branchespecifikke IT-løsning.

Du skaber branchens helt nye, fælles IT-løsning

Hos Edlund bliver du en del af et dedikeret team på 8 forretningsanalytikere. Det er os, der skaber Liv og Pensionsbranchens helt nye fælles standardiserede brancheløsning. Her får du et tæt samarbejde med dine kolleger i hele vores organisation, som typisk består af kandidater og ph.d’ere.

Se tendenserne, og skab løsningsdesign ud fra dem

Du analyserer kundens behov for løsninger med udgangspunkt i pensionsprodukter, forretningsprocesser, kundeoplevelsen og andre relevante faktorer. Ud fra det er du med til at videreudvikle vores brancheløsning til at opfylde fremtidens behov.

Din indsamlede viden bruger du til at udarbejde løsningsdesigns af høj kvalitet i samarbejde med jurister og vores kunder i branchen. Herefter præsenterer du designet til vores udviklere, som skaber løsningen. På den måde sætter du dit præg og påvirker fremtidens Liv og Pensionsmarked.

Få udvikling i en succesfuld organisation

Hos Edlund bliver du en del af en succesfuld organisation, hvor vi arbejder agilt med Scrum i 3-ugers sprint. Hos os er det viden, der betyder noget, og du får god og stærk faglig sparring af dine kolleger. Det gør du i en 35-timers arbejdsuge, hvor du optjener flextid, hvis du arbejder mere. Typisk er din arbejdsplads vores patriciervillaer i Valby, men du vil også have perioder hos kunderne.

Solid indsigt i Liv og Pension samt høj logisk sans

  • Du har dyb indsigt i og solid erfaring fra Liv og Pensionsbranchen, og du ser tendenserne i fremtidens marked.

  • Du har et stærkt kommercielt gen, så du kan forstå vores kunders behov.

  • Du er sikkert uddannet aktuar, cand.merc. eller lignende.

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk.

     

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Agnethe Taps på 88 63 00 39.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

http://www.jobindex.dk/img/logo/jobindex.gif

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Edlund

Edlund laver software til det meste af Liv og Pensionsbranchen. Vi er 220 højtuddannede medarbejdere, som har vores base i vores 6 patriciervillaer i Valby. Her kan vi arbejde i pejsestuen, på et af vores mange kontorer, eller hvor vi har lyst. Løbende har vi også kolleger udstationeret hos kunder, som vi ser til vores mange sociale arrangementer.