Systemarkitekt, som kan skabe synergier mellem projekter

Vil du skabe sammenhæng mellem vores kernesystem, nye IT-løsninger og forudsige fremtidens brancheløsning?

Som vores nye systemarkitekt indgår du i et tæt, fagligt team af højtuddannede specialister i et stærkt fagligt miljø. Her holder du overblikket over store, komplekse IT-løsninger, når du bruger Microsofts nyeste backend-teknologier til at skabe de løsninger, kunderne efterspørger.

Find og skab synergier i vores løsninger

Hos Edlund skaber dataloger, aktuarer, ingeniører, matematikere og forskere fremtidens IT-systemer til Liv og Pensionsbranchen. Vores styrke er backend udvikling og beregningerne bagved. Vi bruger moderne arkitektur, som tilpasses vores eksisterende standardmoduler til nye løsninger efter kundens udtryk og behov.

Du tolker forretningen over i IT

Din primære opgave er at beskrive og implementere design og arkitektur i vores løsninger ud fra kundens produktbeskrivelser, analyse- og designdokumenter. Når du gør det, tager du en drivende rolle, hvor du kobler vores eksisterende løsninger sammen med nye. Du byder ind med, hvordan kunderne vil bruge systemet.

Store muligheder for personlig og faglig udvikling

Du indgår i et tæt fagfællesskab på et højt niveau med vores andre systemarkitekter, som du deler viden og input med. Teamet figurerer på et højt logisk abstraktionsniveau, og vi er altid opdateret på de nyeste teknologiske værktøjer. Hos os er det viden, der betyder noget, og du får stærk faglig sparring, så vi sammen definerer de smarteste løsninger. Vi arbejder med Scrum i 3 ugers sprint.

Som udgangspunkt er det ikke din opgave at programmere, men du arbejder tæt sammen med udviklerne. Har du interesse for at programmere, får du også mulighed for at gøre det.

Udvikling og sparring i en 35 timers arbejdsuge

Dagligdagen foregår i vores patriciervillaer i Valby, og du vil også i perioder arbejde hos vores kunder.  Du får en 35 timers arbejdsuge, hvor du optjener flekstid, hvis du arbejder over. Ud over den gode sparring med dine kolleger får du også adgang til efteruddannelse og træning – både på kurser, konferencer og i Edlund Akademi, hvor vi inviterer interessante gæster og foredragsholdere ud

Solid erfaring som systemarkitekt eller du er meget dygtig udvikler

  • Du har solid erfaring som systemarkitekt, eller du er en dygtig udvikler på udkig efter næste skridt i din karriere.

  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, som fx datalog, aktuar, cand.IT, matematiker eller lignende.

  • Du har kendskab til Microsofts teknologier – og du kan læse og forstå kode.

  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til Liv og Pensionsbranchen.

  • Du taler og skriver flydende dansk og engelsk

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Agnethe Taps på 88 63 00 39.

Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

http://www.jobindex.dk/img/logo/jobindex.gif

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Edlund

Edlund laver software til det meste af Liv og Pensionsbranchen. Vi er 220 højtuddannede medarbejdere, hvoraf ca. 150 er udviklere. Vi har vores base i 6 patriciervillaer i Valby. Her kan vi arbejde i pejsestuen, på et af vores mange kontorer, eller hvor vi har lyst. Når du arbejder hos en af vores kunder, bliver du stadig inviteret til vores mange sociale arrangementer og er fortsat en del af Edlundånden.

Vi er kendt for høj kvalitet i leverancerne samt stor troværdighed og ekspertise, som vi har opnået gennem vores 25 år på markedet.