Din gevinst er vores alsidighed

I Edlund tilbyder vi en lang række konsulentydelser til din virksomhed. Ved at tale sammen om jeres behov, kan vi finde de konsulenter, der er det helt rigtige match til jeres opgave. Vores gruppe af konsulenter består både af arkitekter, analytikere, udviklere, scrum mastere, testere og facilitatorer. I denne artikel zoomer vi ind på, hvad vores konsulenter kan tilbyde on location i din virksomhed.

  • Nytænkende – Mens du fokuserer på dine kerneopgaver, kan vores konsulenter sørge for, at I altid er i forreste række ved lovændringer, kørsler eller udtræk, ved nye produkter eller ved vedligeholdelse af eksisterende Edlund-løsninger. Det kan vi, fordi alle vores konsulenter har et bredt kendskab til Edlunds løsninger og ofte kan se mulighederne hurtigt og tydeligt.
  • Stærk analytisk tankegang – Et problem kan angribes på mange måder. Men strukturerer man det og nedbryder det på en logisk måde, er det ofte lettere at finde den gode løsning. Vores konsulenter er vant til disse opgaver, og har altid en analytisk tilgang, så opgaven løses så smidigt, som muligt.
  • Kendskab – Kludder i koden skaber frustration for dem, der skal arbejde i den og kan betyder mange omkostninger for en virksomhed. Med vores brede kendskab til vores løsninger sikrer vi, at både udvikling og implementering følger de generelle retningslinjer, så kodebasen og løsningen forbliver ”sund”.  Vi er med andre ord stærke i både nyudvikling, vedligeholdelse, optimering og kvalitetssikring af eksisterende Edlund-løsninger.
  • I pose og sæk – At finde en medarbejder, der er stærk i både IT-løsninger og liv- og pensionsbranchen er ikke altid let. Vores konsulenter er alle fagligt stærke inden for IT-software og teknologi, men interesserer os også for livsforsikring. Så oplæringstiden sparer du, når vores konsulenter går direkte til opgaven. 
  • Vi lytter – Det er dine mål, der er vores fokus. Vi ved at detaljer ofte gør forskellen, og vi ved at vi kommer længst ved at sparre med hinanden. Og vi lytter til alle - både til vores udviklingskollegaer, men også til arkitekter og forretningsspecialister. Det sikrer, at vi får oversat jeres forretningsønsker, så de matcher jeres behov i løsningen.
  • Fleksible – Uanset hvad du forestiller dig, vores rolle skal være, så er vi er fleksible og tilpasser os arbejdsopgaverne. Vi løser gerne specifikke opgaver, men indgår også gerne i teams i jeres projekter.

 

 

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.