Karriere topgrafik

GØR KARRIERE I EDLUND 

 HØJT FAGLIGT MILJØ


Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere, der får tid og plads til personlig og faglig udvikling. Som medarbejder er du værdsat, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø højt. Vi tilbyder gode efteruddannelsesmuligheder, fleksible arbejdstider og attraktive personaleforhold.
 

FANTASTISKE RAMMER FOR DIT NÆSTE JOB

Edlund beskæftiger ca. 150 medarbejdere, hvoraf de fleste er tilknyttet hovedsædet på Frederiksberg, mens andre har kontor i vores kompetencecenter i Warszawa, Polen. Vi er specialiserede indenfor aktuarvidenskab, finansiel matematik og datalogi med omfattende forretningskendskab til liv- og pensionsbranchen

FEM GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE EDLUND

1. Work-life balance

Hos Edlund har vi fokus på at sikre fleksibilitet i dagligdagen, så vores medarbejdere kan skabe den rette work-life-balance. Vi arbejder med en flad organisationsstruktur, hvor der er kort afstand mellem medarbejdere og ledere.

2. Løbende udvikling

Edlund arbejder tæt sammen med Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – SCIENCE – på Københavns Universitet. Samarbejdet sikrer, at vores medarbejdere får en dybere forståelse for opbygningen af forsikringsprodukter. Sammen med universitetet har vi udviklet flere efteruddannelsesmuligheder.

3. Skræddersyede forløb

Vi tilrettelægger skræddersyede forløb til vores medarbejdere. “Det skræddersyede forløb i forsikringsmatematik gav mig en grundlæggende forståelse for, hvordan pensionsprodukter er sat sammen og har rustet mig bedre til at tage dialogen med kollegaerne om de matematiske modeller, produkterne er bygget på.”- Ole Carstensen, datalog i Edlund

4. Sociale aktiviteter

Hos Edlund går vi ikke bare på arbejde. Vi er meget sociale og holder gerne en fest. Vi holder sommerfest, julefrokost, fredagsbar (en gang om måneden), deltager i DHL og meget mere. Derudover er der forskellige personaleklubber med aktiviteter såsom vinsmagning, yoga og brætspil.

5. Gode ansættelsesforhold

Vi kan ikke fortælle, hvad du får i løn. Men vi kan godt sige, at vi følger vi de højeste lønstandarder på markedet. Hos Edlund får du udover din løn også 15% betalt pension, 5 ugers ferie, 5 feriefridage, mulighed for bonusprogram, en god kantineordning og meget mere.

HVEM SØGER VI?

Vi leder efter de dygtigste medarbejdere i markedet. Det er typisk mennesker med en kandidatuddannelse fx i datalogi, forsikringsvidenskab eller matematik.

Vi har også en del medarbejdere, der kommer med en lang forsikringsuddannelse bag sig og har stor erfaring med kravstilling, testplanlægning samt implementering af it-systemer.

Tag et kig på vores ledige jobs og se, om der er ét, der matcher dig og dine kompetencer. Du kan også sende os en uopfordret ansøgning. Vi ansætter mange nye kollegaer på baggrund af uopfordrede ansøgninger.

SE LEDIGE STILLINGER

SE MERE OM ...

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder inden for liv og pensionsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.