Gør karriere i Edlund

Grundlaget for vores succes er dygtige medarbejdere, der får rum og tid til kreativitet samt personlig og faglig udvikling. Som medarbejder er du værdsat, og vi prioriterer arbejdsmiljøet højt.  Vi har et stærkt fagligt miljø med mulighed for efteruddannelse, fleksible arbejdstider samt gode personaleforhold.

Er du vores nye kollega?

Edlunds kerneværdier er 'kvalitet' og 'troværdighed', som alle vores medarbejdere skal leve op til. Vi skal være en troværdig, dygtig og engageret sparringspartner for vores kunder samtidig med, at vi skal levere effektive systemer i høj kvalitet. 

Vi ansætter de dygtigste medarbejdere, hvor de fleste har en kandidatuddannelse fx i datalogi, forsikringsvidenskab eller matematik.

Vi har også en del medarbejdere, der kommer med en lang forsikringsuddannelse og har stor erfaring i kravstilling, testplanlægning samt implementering af IT-systemer.

Tag et kig på vores ledige job og se, om der er et, der matcher dig. Du kan også sende os en uopfordret ansøgning. Vi ansætter mange nye kollegaer på baggrund af uopfordrede ansøgninger.

 

Se ledige job