NYHEDER OG PRESSE

Velkommen til Edlunds nyheder og presserum. Her kan du læse pressemeddelelser, nyheder og komme i kontakt med Edlunds presseafdeling. 

SENESTE NYHEDER

Topic

Kundecase

Forca indgår ny aftale om policeadministrationssystem med Edlund.

Edlund har haft et samarbejde med Forca gennem mange år, og tiden var moden til at opdatere kontrakten på en række parametre, så den nu indeholder tidssvarende krav til blandt andet udvikling, vedligehold og support.

05.02.2024

Topic

Pressemeddelelse

Edlunds nye pensionsløsning sparer tid og penge i PenSam

Edlund har bygget en ny it-løsning til PenSam, som følger principperne i samskabende softwareudvikling. Med udgangspunkt i pensionsbranchens fælles behov kan løsningen ikke bare bruges af PenSam, men af alle liv- og pensionsselskaber i Danmark. Det ser den administrerende direktør i PenSam store perspektiver – og besparelser – i.

16.01.2024

Topic

Pressemeddelelse

Årsregnskab for Edlund afspejler store investeringer

Det KMD-ejede selskab Edlund A/S har netop afleveret årsregnskab. Regnskabet blev som forventet, og årets resultat lander på 203 mio. kr., hvilket er et fald på 8,5 mio. kr. fra sidste år.

28.09.2023

Topic

Kundecase

Velliv gennemfører vellykket .NET 6-opgradering af N16

Velliv brugte Edlund til at forestå en kompleks .NET 6-opgradering af deres kundespecifikke policeadministrationsløsning. Resultatet blev et glat projektforløb eksekveret til tiden, indenfor budget og stort set uden fejl.

29.08.2023

Topic

Nyhed

Ny produktstrategi

For at matche kundernes forretningsbehov har Edlund udviklet en ny produktstrategi. Med den nye strategi kan Edlund hurtigere levere og tilpasse løsninger til kunderne.

09.06.2023

Topic

Nyhed

Mød Anna

Anna er både softwareudvikler og forsikringsmatematiker – og medansvarlig for en af de beregningskerner, der bruges til at regne på mange danskeres pensioner

25.05.2023

Topic

Nyhed

CONTRIBUTION HUB

Få en bedre udnyttelse af jeres indbetalings- og informationsproces gennem et styrket økosystem af data.

14.02.2023

Topic

Kundecase

Edlunds FORECAST-modul leverer høj datakvalitet og god performance

Målt på systemfleksibilitet, rå regnekraft og driftsstabilitet understøtter PFA Pensions nye cloudbaserede prognoseberegner selskabets fremtidsvisioner og forretningsstrategi.

13.01.2023

Topic

Nyhed

Learning Lab

Nyt læringskoncept fra Edlund blev positivt modtaget i PFA

10.01.2023

Topic

Pressemeddelelse

Ny Produktdirektør til Edlund

Den 1. januar 2023 starter Jerôme Baltzersen hos Edlund som Chief Product Officer.

01.01.2023

Topic

Nyhed

Executive Connect

Edlund Executive Connect er navnet på en samarbejdsform mellem Edlund og beslutningstagerne hos nogle af Edlunds kunder. Målet er at skabe et åbent forum, hvor kunderne har mulighed for at påvirke udviklingen af eksisterende og kommende løsninger.

22.11.2022

Topic

Kundecase

Industriens Pension forlænger kontrakt med Edlund

Industriens Pension og Edlund udbygger samarbejdet med en ny aftale om systemvedligehold og nye digitale løsninger.

11.10.2022

Topic

Pressemeddelelse

EDLUND STÅR FORAN STRATEGISK SKIFTE

Årsregnskab: Det KMD-ejede selskab, Edlund, har netop afleveret årsregnskab. Omsætningen falder en smule men selskabet viser et stærkt forbedret resultat. Bag tallene ligger en længerevarende og større strategisk transformation af selskabet, som indeholder en ændring af forretningsmodellen og en forestående færdiggørelse af en ny standardløsning til pensionsmarkedet.

30.09.2022

Topic

Nyhed

Aftaleforlængelse og styrket partnerskab med Sampension

Det mangeårige samarbejde fortsætter således, og vi ser frem til fortsat at understøtte Sampensions forretning med vores systemer og konsulenter.

16.11.2020

Topic

Nyhed

Få polsk ekspertise på afstand

Vores specialiserede polske konsulenter bidrager med solid erfaring inden for alle områder af vores software og den danske liv- og pensionsbranche.

20.10.2020

Topic

Kundecase

En halv Million pensionskunder er flyttet til Velliv

Velliv kan med et nyt moderne policeadministrationssystem hjælpe kunderne langt hurtigere og mere præcist.

28.05.2020

Topic

Nyhed

Fremtidens hjerner får hjælp af Edlund

Hjerner udvikler sig stadig under Corona krisen. Det sørger vi for i Edlund, hvor vi igen i år frivilligt vejleder en stor gruppe aktuarstuderende fra Københavns Universitet i deres bachelorprojekter. Denne gang i emnet Risiko- og overskudsdeling i livsforsikring.

25.05.2020

Topic

Kundecase

PenSams nye website gør det billigere, hurtigere og nemmere at styrke den digitale kunderejse

På toppen af Edlunds brancheløsning har PenSam fået udviklet et nyt website, som giver selskabet mulighed for at yde bedre rådgivning og kundeservice. Ved at udnytte åbne API’er og bagvedliggende forretningsprocesser i brancheløsningen udgør websitet et vigtigt fundament i PenSams ambition om at skabe mere skræddersyede kunderejser.

16.04.2020

Topic

Kundecase

PenSam har valgt PROBABLI til fremregning af balancen og ALM

PenSam har for nylig investeret i Edlunds løsning PROBABLI til fremregning af balancen og ALM. Bag investeringen ligger compliance-hensyn jævnfør den nye Solvens II-vejledning. Men faktisk er PROBABLI først og fremmest købt ind på en forventning om at give PenSam bedre investeringsforudsætninger og flere muligheder for avanceret risikostyring.

06.08.2019

Topic

Kundecase

Ny feature – Risici ved variabelt pensionstidspunkt

ACTULUS er tilføjet en ny og unik feature, der gør det muligt at analysere risici ved ændringer i pensionstidspunkt. Ved hjælp af denne feature har Lægernes Pension fået overblik over medlemmernes adfærd samt konsekvenserne heraf.

06.08.2019

KONTAKT KMD'S PRESSEAFDELING

Portræt af Kristoffer Østergaard Kristensen

Kristoffer Østergaard Kristensen

Pressechef