ÅRSREGNSKAB FOR EDLUND AFSPEJLER STORE INVESTERINGER

Det KMD-ejede selskab Edlund A/S har netop afleveret årsregnskab. Regnskabet blev som forventet, og årets omsætning lander på 203 mio. kr., hvilket er et fald på 8,5 mio. kr. fra sidste år.

Årsregnskabet for Edlund A/S er nu offentliggjort, og det viser en omsætning på 203 mio. kr. og et overskud fra driften efter afskrivninger på 5 mio. kr.

Trods fald i omsætningen er administrerende direktør i Edlund, Christian Norman Scheuer, tilfreds med resultatet:

 

 

”Jeg er meget tilfreds med årets resultat. 2022/23 blev året, hvor vi succesfuldt gik live med vores nyeste liv- og pensionsløsning. Samtidig er vi løbende lykkedes med at omlægge vores forretningsmodel, så mere og mere af vores omsætning kommer fra salg af software

Christian Norman Scheuer

Chief Executive Officer, Edlund

Faldende omsætning var ikke en overraskelse

På trods af en forventet nedgang i omsætningen har Edlund formået at forbedre driftsresultatet sidste år, hvilket giver grund til optimisme, siger Christian Norman Scheuer. 

 

Vi havde forudset en nedgang i vores omsætning grundet afslutning af store implementeringsprojekter, den generelle afmatning af økonomien og de deraf følgende udfordringer for vores kunder. På trods af dette har vi formået at forbedre driftsresultatet før afskrivninger fra 15,7 mio. kr. til 21,7 mio. kr. Det er vi godt tilfredse med

Christian Norman Scheuer

Ny produktstrategi  

Edlund har det seneste år investeret stort i kerneløsningen til Pensam, mens en ny produktstrategi er udviklet i forlængelse heraf. I de kommende år bliver det afgørende, at denne produktstrategi får luft under vingerne, fortæller Christian Norman Scheuer.

 

Vores primære mål er at levere så høj værdi for kunderne som overhovedet muligt, og det starter selvfølgelig med, at vores løsninger matcher kundernes behov 1:1. Det har vi investeret kraftigt i det seneste år, hvilket har medført planmæssige afskrivninger. Derfor ser vi nu frem til, at vores nyudviklede modulløsninger de kommende år skal ud og gøre en forskel for liv- og pensionsbranchen. Det er vores klare strategiske fokus

Christian Norman Scheuer

Om Edlund

Edlund A/S leverer softwareløsninger til administration af porteføljer inden for liv og pension. Virksomheden er stiftet i 1992, og i 2016 blev det familieejede Edlund købt af KMD A/S. Det er i dag et selvstændigt datterselskab i den danskbaserede it-koncern. Edlund har mere end 150 ansatte og beskæftiger nogle af markedets dybeste fagkompetencer inden for administration af liv- og pensionsløsninger, hvoraf hovedparten arbejder med softwareudvikling. Edlund A/S har hovedsæde på Frederiksberg.

 

Du kan hente og læse årsregnskabet her.