LEARNING LAB

Nyt læringskoncept fra Edlund blev positivt modtaget i PFA

Edlund Learning Lab er en uddannelsesservice, der tilbyder uddannelses- og læringsaktiviteter baseret på effektive og efterprøvede undervisningsmetoder. Servicen indeholder bl.a. uddannelse og træning i standardprocesser og funktionalitet samt systemsetup. Edlund har lige gennemført et Learning Lab-forløb sammen med PFA, og det blev positivt modtaget. 

Vi ser en stor værdi i at samarbejde med vores kunder, når det kommer til tekniske opgraderinger, fordi samarbejdet er med til at sikre forståelsen af den nye funktionalitet. Samtidig vil vi gerne inspirere kunderne til at tænke nye input ind i deres forretning. Formålet med Edlund Learning Lab er netop at veksle vores ekspertise til noget, der kan skabe værdi i kundens forretning – eksempelvis i form af højere effektivitet, optimerede arbejdsprocesser og bedre performance

Helle Dalgaard

Director Professional Services i Edlund

Edlund connect 2021

Workshoppen hos PFA havde overskriften “C# og .NET 4.8 Framework til .NET 6”. På workshoppen fik PFA’s udviklere introduceret og afprøvet noget af den nye funktionalitet indenfor C# 7-10, så de er klar til de nye opgraderinger inden for Microsoft og .NET 6.  
 
Workshoppen var inddelt i to dele:

  • I den første del blev deltagerne introduceret for den nye funktionalitet i C# 7-10 inklusiv praktiske øvelser faciliteret af Jesper Gulmann fra Teknologisk Institut.
  • I den anden del fortalte Sune Foldager fra Edlund, hvordan Edlund vil gøre brug af opgraderingen i nuværende og fremtidige løsninger. 

Edlund takker PFA for en god og udbytterig dag, det gode samarbejde og ikke mindst for at lægge lokaler til workshoppen.