Bedre kundeservice. Smidigere arbejdsgange. Sammenhæng mellem systemer. Edlund A/S leverer totale løsninger til administration af porteføljer inden for liv og pension.

Rå og præcis regnekraft

Edlund beskæftiger nogle af markedets dybeste fagkompetencer indenfor administration af liv- og pensionsløsninger. Når man i yderste decimal kan stole på validiteten af en beregning, får ledelsen adgang til bedre beslutningsstøtte. Og når medarbejderne kan foretage beregninger i realtid, kan de arbejde mere fleksibelt med data – eksempelvis under rådgivningen af en kunde.

Teknologisk indsigt og markedsudsyn

Selvbetjeningsportaler, bots og kunstig intelligens. Nye produkter, services og et hav af budskaber, der skal kommunikeres på bestemte tidspunkter. Liv- og pensionsselskaber har travlt med at designe kunderejser, der gør det muligt at differentiere sig på eksklusivitet og relevans.

Edlunds eksperter har overblikket over den nye teknologi. De kan hjælpe med at integrere de mest lovende løsninger i kernesystemet og levere dem på en stabil infrastruktur, der gør det let og hurtigt at gå fra idé til drift.

Med mere end 25 års erfaring leverer vi en grundlæggende sikkerhed i en branche, hvor ingen ved, hvad fremtiden bringer.

Edlund har mere end 200 dygtige medarbejdere, hvoraf hovedparten arbejder med softwareudvikling.

Edlunds ledelse

Christian Norman Scheuer

Chief Executive Officer

INFO

Christian Norman Scheuer tiltrådte 1. oktober 2021 som Chief Executive Officer hos Edlund A/S. Christian har en Master i Økonomi fra Københavns Universitet og en Ph.D. i Økonomi fra CBS. Han kom fra en stilling som Vice President, KMD Sundhed og Social. Christian har haft en lang karriere i KMD, hvor han bla. har været Afdelingsdirektør, Områdedirektør og Business Development Manager.

Christian startede sin karriere som konsulent hos Bain & Company og har endvidere undervist på CBS.

https://www.linkedin.com/in/christiannormanscheuer/

Thomas Steen

Thomas Steen

Chief Sales Officer

INFO

Thomas tiltrådte i Edlunds øverste ledelse i maj 2020 og har i dag det overordnede ansvar for salg og marketing, herunder også implementeringen og gennemførelsen af Edlunds vækststrategi i Danmark og i det nordiske marked. Thomas tilfører mere end 20 års erfaring inden for it-branchen, blandt andet fra sin tid som salgsdirektør hos Keylane, arbejdet på DXC-teknologi, Atea og PFA.

Sandie Lindblad

Chief Product Officer

INFO

Sandie Lindblad tiltrådte Edlunds ledelse i september 2019 og har i dag det overordnede ansvar for Edlunds produktstrategi, herunder inddragelse af Edlunds kunder i den løbende produktudvikling. Sandie kommer fra en stilling som COO i Skandia og har 20 års erfaring med administration af Liv og Pension herunder ledelsen af større digitale transformations projekter.

Jens Laugesen

Chief Professional Services Officer

INFO

Jens Laugesen har ansvaret for at levere og implementere Edlunds softwareløsninger og har været en del af Edlunds ledergruppe siden juni 2017. Han kommer fra en stilling som Executive Director i Ernst & Young og har tidligere arbejdet som projektleder i PFA og Forca.

Claus Dengsøe Jensen

Chief Technology Officer

INFO

Claus Dengsøe Jensen tiltrådte stillingen som Chief Technology Officer i Juni 2021 og dermed Edlund øverste ledelse. Claus kommer fra en stilling som Development Director i BEC Financial Technologies, hvor han har haft ansvaret for at udvikle og optimere BECs DevOps setup. I rollen som Chief Technology Officer hos Edlund vil Claus endvidere kunne byde ind med teknisk viden og ledelseserfaring og være med til at styrke vores R&D afdeling betydeligt.Per Johanson

Formand

INFO

Per Johanson, født i 1964, tiltrådte som direktør i KMD i 2018. Per Johanson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johanson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Jannich Lund

Bestyrelsesmedlem

INFO

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Kristoffer Smed

Kristoffer Smed

Bestyrelsesmedlem

INFO

Kristoffer Smed, født 1984, startede i Edlund i 2013 og blev i 2020 valgt ind i bestyrelsen som medarbejderrepræsentant. I dag er Kristoffer en del af Team Actulus, der udvikler Edlunds platform til solvens, regnskab og risikostyring.
Kristoffer er cand.scient i Datalogi fra Københavns Universitet.

Merete Søby

Bestyrelsesmedlem

INFO

Merete Søby, født 1974, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2020. Hun startede sin karriere i 1994 som Trainee hos Mærsk. Hun stoppede i 1999 som Marketing and Sales Executive for at træde en ny karriesti i it-branchen, som kom til at definere hendes virke i årene fremover. Merete lagde ud som Account Manager hos amerikanske Compaq/HP, hvor hun tilbragte fem år. I 2004 skiftede hun til japanske Fujitsu Siemens Computers som salgsdirektør (Sales Director), hvor hun blandt andet fik ansvaret for salg til de største virksomheder i markedet. Efter en række år som ansvarlig for Marketing, PR og Product management for Fujitsu i Norden gik turen i 2008 til Hitachi Data Systems, hvor hun blev landechef.

Sune Heide

Sune Heide

Bestyrelsesmedlem

INFO

Sune Heide, født 1986 har været ansat i Edlund siden 2018. Han arbejde som udvikler med LIFELINK. Sune har tidligere arbejdet for SkanTeh og Nordic Medicare A/S.

Edlunds historie

I 1992 stiftede Erling Edlund og hans søn Thomas Jøhnk Edlund A/S. Erlings baggrund som aktuar kombineret med Thomas’ evner som softwareudvikler blev startskuddet til at levere visionære systemer til pensionsbranchen. I 2016 blev Edlund A/S købt af KMD A/S.
I dag har Edlund over 210 ansatte.

2021

Christian Norman Scheuer tiltræder som ny CEO hos Edlund A/S

2019

AP Pension bliver kunde hos Edlund A/S, som nu har mere end 200 ansatte, hvor 40 er i Polen

2018

Edlund A/S flytter til det nye domicil på La Cours Vej 7 på Frederiksberg

2018

Edlund A/S etablerer kontor i Polen

2016

PenSam vælger Edlunds brancheløsning og Norli bliver ny kunde hos Edlund A/S

2016

Edlund A/S opkøbes af KMD A/S

2014

Mere end 200 ansatte

2013

Nordea (Velliv) bliver kunde hos Edlund A/S

2010

Standardiseret kerne-release proces blev etableret og ATP blev kunde hos Edlund A/S

2008

PFA bliver kunde hos Edlund A/S

2006

Mere end 100 ansatte

2004

Industriens Pension og Forca bliver kunde hos Edlund A/S

2003

Skandia Pension og Pensionskassen for Magistre & Psykologer bliver kunde hos Edlund A/S

2001

PenSam ny kunde hos Edlund A/S og Edlund går fra C++ til 100% Microsoft.NET baseret arkitektur

1999

Færøerne Lív bliver kunde hos Edlund A/S

1996

Lægernes Pensionskasse og Sampension bliver kunde hos Edlund A/S

1992

Etablering af Edlund A/S