Bedre kundeservice. Smidigere arbejdsgange. Sammenhæng mellem systemer. Edlund A/S leverer totale løsninger til administration af porteføljer inden for liv og pension.

Rå og præcis regnekraft

Edlund beskæftiger nogle af markedets dybeste fagkompetencer indenfor administration af liv- og pensionsløsninger. Når man i yderste decimal kan stole på validiteten af en beregning, får ledelsen adgang til bedre beslutningsstøtte. Og når medarbejderne kan foretage beregninger i realtid, kan de arbejde mere fleksibelt med data – eksempelvis under rådgivningen af en kunde.

Teknologisk indsigt og markedsudsyn

Selvbetjeningsportaler, bots og kunstig intelligens. Nye produkter, services og et hav af budskaber, der skal kommunikeres på bestemte tidspunkter. Liv- og pensionsselskaber har travlt med at designe kunderejser, der gør det muligt at differentiere sig på eksklusivitet og relevans.

Edlunds eksperter har overblikket over den nye teknologi. De kan hjælpe med at integrere de mest lovende løsninger i kernesystemet og levere dem på en stabil infrastruktur, der gør det let og hurtigt at gå fra idé til drift.

Med mere end 25 års erfaring leverer vi en grundlæggende sikkerhed i en branche, hvor ingen ved, hvad fremtiden bringer.

Edlund har mere end 200 dygtige medarbejdere, hvoraf hovedparten arbejder med softwareudvikling.

Edlunds ledelse

Gert Bendsen

Chief Executive Officer

INFO

Gert Bendsen, født i 1965, tiltrådte som administrerende direktør for Edlund i 2018. Gert Bendsen er uddannet i Finance og Business Administration fra Handelshøjskolen i Århus. Han kom fra en stilling som Vice President i KMD og bestred fra 2016 endvidere posten som Økonomidirektør i Edlund. Gert Bendsen kom til KMD i 2015 fra en stilling som Administrerende direktør for ScanJour som blev opkøbt af KMD. Han startede karrieren i IT branchen i 1989 hvor han udover ovennævnte har bestredet lederposter hos BFC DATA, Ingram Micro, Commitment Data og Hitachi Data Systems. https://www.linkedin.com/in/gert-bendsen


Thomas Steen

Thomas Steen

Chief Sales Officer

INFO

Thomas tiltrådte i Edlunds øverste ledelse i maj 2020 og har i dag det overordnede ansvar for salg og marketing, herunder også implementeringen og gennemførelsen af Edlunds vækststrategi i Danmark og i det nordiske marked. Thomas tilfører mere end 20 års erfaring inden for it-branchen, blandt andet fra sin tid som salgsdirektør hos Keylane, arbejdet på DXC-teknologi, Atea og PFA.

Sandie Lindblad

Chief Product Officer

INFO

Sandie Lindblad tiltrådte Edlunds ledelse i september 2019 og har i dag det overordnede ansvar for Edlunds produktstrategi, herunder inddragelse af Edlunds kunder i den løbende produktudvikling. Sandie kommer fra en stilling som COO i Skandia og har 20 års erfaring med administration af Liv og Pension herunder ledelsen af større digitale transformations projekter.

Jens Laugesen

Chief Professional Services Officer

INFO

Jens Laugesen har ansvaret for at levere og implementere Edlunds softwareløsninger og har været en del af Edlunds ledergruppe siden juni 2017. Han kommer fra en stilling som Executive Director i Ernst & Young og har tidligere arbejdet som projektleder i PFA og Forca.

Claus Dengsøe Jensen

Chief Technology Officer

INFO

Claus Dengsøe Jensen tiltrådte stillingen som Chief Technology Officer i Juni 2021 og dermed Edlund øverste ledelse. Claus kommer fra en stilling som Development Director i BEC Financial Technologies, hvor han har haft ansvaret for at udvikle og optimere BECs DevOps setup. I rollen som Chief Technology Officer hos Edlund vil Claus endvidere kunne byde ind med teknisk viden og ledelseserfaring og være med til at styrke vores R&D afdeling betydeligt.Per Johanson

Formand

INFO

Per Johanson, født i 1964, tiltrådte som direktør i KMD i 2018. Per Johanson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johanson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Eva Berneke

Eva Berneke

Næstformand

INFO

Eva Berneke, født 1969, tiltrådte som administrerende direktør i KMD i marts 2014. Eva Berneke startede karrieren i 1993 hos McKinsey & Company først i København men senere 10 år i Frankrig, hvor hun sluttede som partner på kontoret i Paris. Eva Berneke tog til TDC i 2007, hvor hun startede som Chief Strategy Officer og medlem af koncernledelsen. I 2009 blev hun koncerndirektør, senest for TDC Erhverv. Eva Berneke er medlem af bestyrelserne i LEGO A/S og DTU. Hun er desuden medlem af Det Digitale Råd og Repræsentantskabet for Nationalbanken. Eva er uddannet civilingeniør fra DTU i 1992. Hun blev MBA fra INSEAD i 1995.

Jannich Lund

Bestyrelsesmedlem

INFO

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Edlunds historie

I 1992 stiftede Erling Edlund og hans søn Thomas Jøhnk Edlund A/S. Erlings baggrund som aktuar kombineret med Thomas’ evner som softwareudvikler blev startskuddet til at levere visionære systemer til pensionsbranchen. I 2016 blev Edlund A/S købt af KMD A/S. Gert Bendsen tiltrådte som administrerende direktør i 2018, efter nogle år som CFO i Edlund A/S og tidligere Vice President i moderselskabet KMD. I dag har Edlund over 300 ansatte og vokser stadig.

2019

AP Pension bliver kunde hos Edlund A/S, som nu har mere end 200 ansatte, hvor 40 er i Polen

2018

Edlund A/S flytter til det nye domicil på La Cours Vej 7 på Frederiksberg

2018

Edlund A/S etablerer kontor i Polen

2016

PenSam vælger Edlunds brancheløsning og Norli bliver ny kunde hos Edlund A/S

2016

Edlund A/S opkøbes af KMD A/S

2014

Mere end 200 ansatte

2013

Nordea (Velliv) bliver kunde hos Edlund A/S

2010

Standardiseret kerne-release proces blev etableret og ATP blev kunde hos Edlund A/S

2008

PFA bliver kunde hos Edlund A/S

2006

Mere end 100 ansatte

2004

Industriens Pension og Forca bliver kunde hos Edlund A/S

2003

Skandia Pension og Pensionskassen for Magistre & Psykologer bliver kunde hos Edlund A/S

2001

PenSam ny kunde hos Edlund A/S og Edlund går fra C++ til 100% Microsoft.NET baseret arkitektur

1999

Færøerne Lív bliver kunde hos Edlund A/S

1996

Lægernes Pensionskasse og Sampension bliver kunde hos Edlund A/S

1992

Etablering af Edlund A/S