EDLUNDS LEDELSE

Christian Norman Scheuer

Chief Executive Officer

INFO

Christian Norman Scheuer tiltrådte 1. oktober 2021 som Chief Executive Officer hos Edlund A/S. Christian har en Master i Økonomi fra Københavns Universitet og en Ph.D. i Økonomi fra CBS. Han kom fra en stilling som Vice President, KMD Sundhed og Social. Christian har haft en lang karriere i KMD, hvor han bla. har været Afdelingsdirektør, Områdedirektør og Business Development Manager.

Christian startede sin karriere som konsulent hos Bain & Company og har endvidere undervist på CBS.

Bo Riemer

Bo Ketil Rimer

Chief Sales Officer

INFO

Bo tiltrådte i Edlunds ledelse i april 2022 og har det overordnede ansvar for salg og marketing, herunder også implementeringen og gennemførelsen af Edlunds vækststrategi i Danmark og andre markeder. Bo’s baggrund er mere end 20 års erfaring med salg og salgsledelse indenfor både IT og Liv & Pension, blandt andet fra sin tid som Salgsdirektør hos Danica Pension og Experian.

Jerôme Baltzersen

Chief Product Officer

INFO

Jerôme Baltzersen tiltrådte Edlunds ledelse den 1. januar 2023 og har det overordnede ansvar for Edlunds produktstrategi, herunder inddragelse af Edlunds kunder i den løbende produktudvikling. Jerôme begyndte sin karriere som konsulent hos Bain & Company og har siden arbejdet som konsulent og haft forskellige ledelsesroller hos Nets senest som Vice President for Fraud & Dispute. Jerôme har læst Matematik og Matematik-Økonomi på KU og arbejdet som studenterudvikler i Edlunds matematikkerne.

Jens Laugesen

Chief Professional Services Officer

INFO

Jens Laugesen har ansvaret for at levere og implementere Edlunds softwareløsninger og har været en del af Edlunds ledergruppe siden juni 2017. Han kommer fra en stilling som Executive Director i Ernst & Young og har tidligere arbejdet som projektleder i PFA og Forca.

Claus Dengsøe Jensen

Chief Technology Officer

INFO

Claus Dengsøe Jensen tiltrådte stillingen som Chief Technology Officer i Juni 2021 og dermed Edlund øverste ledelse. Claus kommer fra en stilling som Development Director i BEC Financial Technologies, hvor han har haft ansvaret for at udvikle og optimere BECs DevOps setup. I rollen som Chief Technology Officer hos Edlund vil Claus endvidere kunne byde ind med teknisk viden og ledelseserfaring og være med til at styrke vores R&D afdeling betydeligt.

Per Johanson

Formand

INFO

Per Johanson, født i 1964, tiltrådte som direktør i KMD i 2018. Per Johanson er uddannet i Business Administration and Marketing fra Lunds Universitet samt MBA fra University of Warwick, UK. Han kom kom fra en stilling som Executive Vice President for Financial Services på globalt niveau i den nordiske it-koncern Tieto. Fra 2013 til foråret 2017 bestred han endvidere samtidig posten som landechef for hele den svenske Tieto forretning. Per Johanson kom til Tieto i 2009 fra en stilling som Managing Director for Financial Services Sweden hos nuværende CGI. Tidligere i karrieren har han blandt andet bestredet lederposter hos Atos og den svenske forsikringsbranche.

Jannich Lund

Bestyrelsesmedlem

INFO

Jannich Lund, født 1970, blev ansat som Finansdirektør i marts 2014. Jannich Lund kommer fra en position som CFO i TDC Erhverv og har tidligere siddet i en række forskellig finanspositioner i TDC. Jannich er cand. polit fra Københavns Universitet.

Merete Søby

Bestyrelsesmedlem

INFO

Merete Søby, født 1974, er tiltrådt som direktør i KMD i maj 2020. Hun startede sin karriere i 1994 som Trainee hos Mærsk. Hun stoppede i 1999 som Marketing and Sales Executive for at træde en ny karriesti i it-branchen, som kom til at definere hendes virke i årene fremover. Merete lagde ud som Account Manager hos amerikanske Compaq/HP, hvor hun tilbragte fem år. I 2004 skiftede hun til japanske Fujitsu Siemens Computers som salgsdirektør (Sales Director), hvor hun blandt andet fik ansvaret for salg til de største virksomheder i markedet. Efter en række år som ansvarlig for Marketing, PR og Product management for Fujitsu i Norden gik turen i 2008 til Hitachi Data Systems, hvor hun blev landechef.

Amalie Høgenhaven

Bestyrelsesmedlem

INFO

Amalie Høgenhaven, født 1988, har været ansat i Edlund siden 2017. Amalie arbejder som Product Manager for policeadministrationsområdet, og har tidligere haft roller som forretningsarkitekt og udvikler. Amalie har en Ph.d i matematik fra Københavns Universitet.

Kristian Iversen

Bestyrelsesmedlem

INFO

Kristian Iversen, født 1981, har været ansat i Edlund siden 2019. Kristian er uddannet aktuar og arbejder med Edlunds policeadministrationssystem. Tidligere har han arbejdet for bl.a. Alka, Alm. Brand og Ernst & Young.