Du kender din forretning bedst, og vores udviklere brænder for at oversætte dine ønsker og forretningskrav til en effektiv og stabil løsning. For at gøre dette bruger vi både design- og implementeringsmønstre, som sikrer, at selv komplekse problemstillinger kan beskrives, implementeres, testes og ”reviewes” i en høj kvalitet. Det er nemlig kendetegnet for vores udviklere – de sætter en ære i at levere et godt håndværk. Du kan være sikker på, at vi altid er opdaterede med de seneste teknologier og har dem i baghovedet, når vi koder, programmerer og taler med arkitekter og forretningsspecialister i din virksomhed. Med andre ord kom på forkant med os!

Områder, hvor udviklernes services gør en forskel for jer: 

  • Nyudvikling - Vi har et bredt kendskab til Edlunds løsninger, og kan række ud til vores bagland, hvis vi har brug for hjælp. F.eks. ved nyt produkt, lovændringer, kørsler/udtræk eller vedligeholdelse af eksisterende Edlund-løsninger.
  • Kendskab - Det brede kendskab til vores løsninger, sikrer at både udvikling og implementering følger de generelle retningslinjer, så kodebasen og løsningen forbliver ”sund”.  Vi er stærke i både nyudvikling, vedligeholdelse, optimering og kvalitetssikring af eksisterende Edlund-løsninger. Det brede kendskab til vores løsninger gør også, at vi sparrer med hinanden og kommer med anbefalinger f.eks. i forhold til integrationer. 
  • 360-graders løsninger - Vi er fagligt stærke inden for it-software og teknologi, men interesserer os også for livsforsikring. Vi løser forskellige typer af opgaver både i eksisterende løsninger, nye løsninger og tilføjelser til eksisterende/nye Edlund-løsninger. Vi har både specialister i de enkelte områder i løsninger, samt ”full-stack” udviklere, som dækker over flere områder. 
  • Vi lytter - Vi ved at detaljer ofte gør forskellen, men også at vi sammen skal nå et fælles mål.  Vi er kvalitetsbevidste og ved at vi kommer længst ved at sparre med hinanden, både udviklere imellem, men også med arkitekter samt forretningsspecialister. Vi lytter til alle. Vi arbejder tæt sammen med arkitekter samt forretningsspecialister for at oversætte forretningsønsker, så de matcher jeres behov i løsningen.
  • Fleksible - Vi er fleksible og tilpasser os arbejdsopgaverne. Vi løser gerne specifikke opgaver, men indgår også meget gerne i teams i jeres projekter.

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.