INDUSTRIENS PENSION FORLÆNGER KONTRAKT MED EDLUND

Industriens Pension og Edlund udbygger samarbejdet med en ny aftale om systemvedligehold og nye digitale løsninger.

Industriens Pension har netop forlænget deres kontrakt med Edlund. Kontrakten indeholder både en aftale om systemvedligehold og et fast antal konsulenttimer. Derudover har begge parter tilkendegivet et ønske om på længere sigt yderligere at modernisere Industriens Pensions i forvejen velfungerende it-platform.

Vi er glade for den udvidede aftale med Edlund og ser frem til en endnu mere effektiv systemunderstøttelse i fremtiden. Edlunds fokus på at udvikle software som stand-alone-moduler lægger sig i forlængelse af vores egne ønsker, krav og behov. Det giver os gode muligheder for at blive ved med at være med helt fremme, når det gælder nye digitale løsninger, der passer til vores forretning, uden at vi bliver låst fast i leverandørforhold eller teknologier

Aksel Bjørn Møller

It-chef og underdirektør i Industriens Pension

Individuelle modulbaserede løsninger 

Edlund har netop lanceret en ny forretningsstrategi, hvor omdrejningspunktet er større fleksibilitet og åbenhed for kunderne. I stedet for at bygge funktionalitet til eksempelvis indbetalinger, aftalestyring og prognoseberegninger ind i én og samme platform, bryder man dataarkitekturen op og gør funktionaliteten tilgængelig som modulbaserede løsninger. Det vil sige, at man som kunde frit kan til- og fravælge de moduler, man ønsker. 

Selvom eksisterende kunder i dag har et system, hvor al funktionalitet er integreret i platformen, vil de ikke blive berørt af forandringerne, når modulerne bliver adskilt, fordi modulerne indeholder API´er, som også integreres i den nuværende arkitektur. Brugeroplevelsen og stabiliteten vil være præcis den samme.