Velliv gennemfører vellykket .NET 6-opgradering af N16

Velliv brugte Edlund til at forestå en kompleks .NET 6-opgradering af deres kundespecifikke policeadministrationsløsning. Resultatet blev et glat projektforløb eksekveret til tiden, indenfor budget og stort set uden fejl.

Vi valgte Edlund til at levere store dele af .Net6 opgradering på den kundespecifikke del af vores L&P kernesystem. Dels fordi vi vidste, at de havde gennemført .NET 6-opgradering af standardløsningen og gennem dette havde demonstreret at de havde den nødvendige knowhow, dels fordi opgaverne typisk var ”fix og glem igen”. Vi har været meget tilfredse med den samlede leverance, som fra dag 1 har kørt på skinner målt på effektiv projekt- og økonomistyring, men også på fleksibilitet i samarbejdet.

Peter Thorning

Udviklingschef i Velliv

Vi gik i luften med projektet 10. juni, og allerede efter en uge var løsningen så stabil, at vi valgte at træde ud af hypercare-perioden. Vi har fået den ønskede værdi ud af projektet, som blandt andet handlede om at trække på Edlunds ekspertise og ressourcer, for dermed at kunne anvende vores egne ressourcer på andre opgaver.

Peter Thorning

Udviklingschef i Velliv