CONSULTING

Edlunds konsulentydelser bygger på 30 års erfaring i den danske pensionsbranche.

FAGLIGT STÆRKE KOMPETENCER 

Vores specialister kan håndtere forretningsanalyse, kravsspecifikation, udvikling, implementering, test, vedligehold og drift af jeres liv- og pensionsløsning. Derudover har vi fokus på go-live-aktiviteter såsom migrering, cutover, uddannelse af brugere og kundesupport. Vores konsulenter bidrager med solid erfaring inden for alle områder af vores løsninger og kan anvende flere typer af projektmodeller såsom agile, scrum eller en blanding.

ANALYTIKERE

Vores forretningsanalytikere har erfaring fra store dele af den danske pensionsbranche. De har derfor nemt ved at formulere kravsspecifikationer og foreslå ændringer til jeres eksisterende løsning. Efter behov kan vores analytikere indtage rollen som Product Owner.

ARKITEKTER

Vores arkitekter sikrer god kompatibilitet med det eksisterende softwaredesign og sørger for at genbruge jeres nuværende løsninger, hvor det er muligt. Det gælder både i forhold til overordnede løsningsdesign og på detaljeret niveau inden for forretning, matematik og teknik. Efter behov kan vores arkitekter indtage rollen som Product Owner.

UDVIKLERE

Det er vigtigt, at jeres softwareløsninger implementeres i overensstemmelse med de generelle retningslinjer i softwaren. Vores softwareudviklere hjælper jer med at løse enkle såvel som komplekse udviklingsopgaver og sikrer høj kvalitet i den endelige software.

MIGRERINGSSPECIALISTER

Vores migreringsspecialister har dyb erfaring med migrering fra gammel til ny løsning baseret på Edlunds automatiserede standardproces. Deres fokusområde er at definere en god migreringsstrategi, lave dataudtræk fra den gamle løsning, mappe produkter op imod den nye datamodel, importere data til det nye system samt sætte automatiserede kontrolrapporter op. 

SCRUM MASTERS

Få dit team til at præstere på højt niveau med vores erfarne projektledere, der coacher teamet, faciliterer opgaveløsningen og fjerner forhindringer, så I kan komme i mål med opgaverne.

TESTERE

Få hjælp til alle former for tests af vores erfarne it-konsulenter. Eksempelvis beregningstests, tests af forretningsprocesser, testautomatisering samt automatiseringsværktøjer. 

TRÆNERE

Vi har specialister, der hjælper med uddannelse af jeres forskellige grupper af systembrugere. Trænerne er uddannet i forskellige efterprøvede undervisningsmetoder og kan blandt andet håndtere forløb omkring standardprocesser og funktionalitet samt systemsetup. Uddannelsesforløbene kan eksekveres i forskellige formater og medier, eksempelvis som holdundervisning eller e-learning.

AKTUARER

Har I brug for aktuarsupport til jeres daglige drift eller i forbindelse med specifikke projekter? Vores aktuarer har bred erfaring fra mange år i branchen og kan bidrage med ekspertviden og effektive løsninger til alle opgavetyper, der relaterer sig til aktuarfunktionen.

FACILITATORER

Alle møder bør være effektive og tidsbesparende og bidrage med vigtigt output til det videre arbejde. Det hjælper vores facilitatorer med. De er vant til at designe it-workshops og møder og har et stort kendskab til mødedeltagerprofiler, roller og effektmåling.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Vil I gerne høre mere om Jeres muligheder inden for liv og pensionsområdet? Så kontakt os, og lad os sammen se på, hvilke fordele I kan opnå. Vi sidder klar til en uforpligtende snak, hvor I kan få mere at vide og få svar på Jeres spørgsmål.