Performance Optimering

Få udført et proaktivt Performance Health Check eller lad en task force optimere jeres performance ved akutte problemer

Optimér jeres performance 

Den grundlæggende platform i vores softwareløsning udvides løbende med ny funktionalitet, som måske med fordel kan indarbejdes i jeres forretning.

    Det kan bidrage til en bedre kundeoplevelse, forbedret effektivitet, en optimeret udnyttelse af IT-infrastruktur samt en højere medarbejdertilfredshed.       Via en struktureret proces, udarbejder vi en liste af anbefalinger til de områder, der bør analyseres, hvorefter I er med til at vælge, hvor vi sætter ind.

Øvelsen kan være proaktiv i form af et Health Check eller mere reaktiv i form at en Performance Task Force ved mere eller mindre akutte problemer.

Performance Health Check

Software udvikler sig hele tiden, hvilket til tider forårsager uforudsete problemer. Derfor er det vigtigt at gennemføre periodiske Performance Health Checks for at undgå systemfejl og uønskede udgifter. Vi leverer anbefalinger til, hvordan I sikrer optimal udnyttelse af jeres software og samtidig kan optimere jeres forretning.

Performance Task Force

Ved mere eller mindre akutte performanceudfordringer, stiller vi med en task force af eksperter, der løser problemerne og samtidig rådgiver om, hvordan I fremover sikrer en stabil performance.

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.