Test

Få en række ydelser inden for funktionel test og beregningstest herunder specialister, metode og automatisering

Lad en tester sikre at jeres software er klar til produktion

Få hjælp til alle former for test af vores erfarne konsulenter. Det gælder både inden for beregningstest, test af forretningsprocesser, testautomatisering samt automatiseringsværktøjer.

Funktionstest

Vi tilbyder en effektiv kvalitetsvurdering af jeres løsning ud fra kravsspecifikationen i forhold til den ønskede funktionalitet/forretningsproces. Vi kan fuldt ud understøtte testdesign, testplanlægning og hele testudførelsesprocessen.

 

Beregningstest

Vores beregningstestere tilbyder aktuarekspertise, kvantitativ test og statistik/modelanalyse.

 

Testproces

Vi udnytter industri-godkendte standarder til test i vores daglige arbejde og kan hjælpe jeres virksomhed med at opsætte og optimere din testproces fra starten. Korrekt konfiguration af denne proces vil løfte kvaliteten af test i jeres  organisation og kan hjælpe med at forbedre effektiviteten fremad.

 

Testautomatisering

Automatiseret test er en hurtig og pålidelig måde at verificere store dele af jeres løsning, samtidig med, at den krævede arbejdsindsats minimeres. Dette kan især være nyttigt i løsninger, hvor der er behov for hyppig regressionstest.

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.