Konsulenter

Få specialister til udvikling, implementering, vedligehold og drift af jeres liv- og pensionsløsning

Find jeres næste specialist

Vores IT-konsulenter bidrager med solid erfaring inden for alle områder af vores software og har nemt ved at tilpasse sig til jeres behov.

Analytikere

Vores forretningsanalytikere har erfaring fra store dele af den danske pensionsbranche. De har derfor nemt ved at formulere kravsspecifikationer og foreslå ændringer til jeres eksisterende løsning.

Arkitekter

Vores arkitekter sikrer god kompatibilitet med det eksisterende softwaredesign og sørger for at genbruge jeres nuværende løsninger, hvor det er muligt. Dette gælder både på overordnet løsningsdesign og på detaljeret niveau inden for forretning, matematik og teknik.

Udviklere

Det er vigtigt, at jeres softwareløsninger implementeres i overensstemmelse med de generelle retningslinjer i softwaren. Vores softwareudviklere hjælper jer ved at løse enkle såvel som komplekse udviklingsopgaver og sikre høj kvalitet i den endelige software.

Scrum Masters

Få dit team til at præstere på højt niveau med vores erfarne projektledere, der coacher teamet, faciliterer opgaveløsning og fjerner hindringer for at komme i mål med opgaverne.Testere

Få hjælp til alle former for test af vores erfarne IT-konsulenter. Det gælder både inden for beregningstest, test af forretningsprocesser, testautomatisering samt automatiseringsværktøjer.

Facilitatorer

Alle møder bør være effektive og tidsbesparende og bidrage med vigtige output til det videre arbejde. Det hjælper vores facilitatorer med. De har erfaring i at designe IT-workshops og møder, og de har stort kendskab til mødedeltagerprofiler, roller og effektmåling.

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.