Konsulenter

Få specialister til udvikling, implementering, vedligehold og drift af jeres liv- og pensionsløsning

Find jeres næste specialist

Vores IT-konsulenter bidrager med solid erfaring inden for alle områder af vores software og har nemt ved at tilpasse sig til jeres behov.

Analytikere

Vores forretningsanalytikere har erfaring fra store dele af den danske pensionsbranche. De har derfor nemt ved at formulere kravsspecifikationer og foreslå ændringer til jeres eksisterende løsning.

Scrum Masters

Få dit team til at præstere på højt niveau med vores erfarne projektledere, der coacher teamet, faciliterer opgaveløsning og fjerner hindringer for at komme i mål med opgaverne.Testere

Få hjælp til alle former for test af vores erfarne IT-konsulenter. Det gælder både inden for beregningstest, test af forretningsprocesser, testautomatisering samt automatiseringsværktøjer.

Facilitatorer

Alle møder bør være effektive og tidsbesparende og bidrage med vigtige output til det videre arbejde. Det hjælper vores facilitatorer med. De har erfaring i at designe IT-workshops og møder, og de har stort kendskab til mødedeltagerprofiler, roller og effektmåling.

Arkitekterne hos Edlund er opsat på at tilbyde deres kompetencer og kvaliteter

Vi tror på, at det er værd at specialisere sig, da vi selvfølgelig ikke alle kan være bedst til det hele. Og vi ved også godt, at faglig ekspertviden ikke altid er det eneste, der er relevant, hvis vi skal kunne hjælpe jer bedst muligt. Nogle gange er det lige så vigtigt at kunne samarbejde. I Edlund er vores konsulenter dygtige på hver sin måde. Ved at tale sammen om jeres behov, kan vi finde de konsulenter, der er det helt rigtige match til jeres opgave. Vores gruppe af konsulenter består både af arkitekter, analytikere, udviklere, scrum mastere, testere og facilitatorer.

       Områder, hvor arkitekternes services gør en forskel for jer:

  • Hurtiglærende - Det er ikke nødvendigvis sikkert, at vi kender jeres løsning i forvejen, men vi vil kunne sætte os ind i nyt stof hurtigt.
  • God formidlingsevne - Nogle gange er det ikke nok at kunne forstå alt det komplekse - det skal også kunne kommunikeres videre til andre.
  • Villighed til samarbejde og kompromiser -  Det er sjældent smart at arbejde helt alene. Og ingen har ret hele tiden. Samarbejde giver et bedre resultat og endda også gladere medarbejdere.
  • Forståelse - En udvikler og en forretningsspecialist snakker ikke nødvendigvis samme sprog, selvom de begge arbejde mod samme mål. Oversættelsen klarer vi.
  • Stærk analytisk tankegang - Et problem kan angribes på mange måder. Men strukturerer man det og nedbryder det på en logisk måde, er det ofte lettere at finde den gode løsning.
  • Bevidsthed om egen viden - At udgive sig for at vide noget, som man alligevel ikke gør, hjælper ingen. Når der er noget, vi ikke ved, kender vi til gengæld ofte en anden kollega i Edlund, der ved det. Og vi er ikke bange for at spørge.
  • Høj faglighed - Der er styr på matematikken og forståelsen for forretningen bag pensionsbranchen.

Involvér Edlund Professional Services til udvikling, implementering og vedligeholdelse af jeres liv- og pensionsløsninger.