Små forbedringer i et selskabs evne til at fastholde kunder har stor betydning på bundlinjen. Derfor er kundetilfredshed en vigtig konkurrenceparameter i forsikringsbranchen.

Fælles fordele - individuel fleksibilitet

Edlunds produkter og løsninger er selve hjertet i mange pensionsselskaber. Inden for løsninger til liv- og pensionsmarkedet i Danmark har Edlund i dag en markedsandel på ca. 60% opgjort på basis af præmieindtægter.

Hurtig implementering

Alle Edlunds løsninger består af en række standardmoduler, der kan anvendes som platform for nye kunder. Det er både hurtigere, sikrere og mere omkostningseffektivt at implementere disse eksisterende, gennemprøvede løsninger, end at opbygge tilsvarende fra bunden. Den fælles kodebase for disse moduler opgraderes løbende, så alle vores brancheløsninger altid bygger på de nyeste teknologiske platforme.

Modulopbygning betyder fleksibilitet

Standardmodulerne udgør typisk 80-85% af den endelige løsning. Den resterende kundespecifikke del af løsningen opbygges i adskilte, fleksible programmeringsmoduler, som integreres efter moderne principper for IT-arkitektur.

Se hvem vores kunder er

Vil du vide mere om Edlunds løsninger?